Skip to main content

Prop de 50 nens i nenes benjamins i alevins participen en l’intercanvi amb el RC Jolaseta

Els nostres nens i nenes van poder gaudir d’un cap de setmana diferent ple de respecte, convivència i hockey.

18 Febrer, 2019. El passat cap de setmana a Bilbao es van donar cita, una vegada més, les escoles de hockey de l’Atlètic i del RC Jolaseta. La jornada, organitzada conjuntament pels responsables d’ambudes escoles, va moure a més de 50 nens i nenes de la nostra entitat, que van poder gaudir d’un intens cap de setmana de convivència i competició a terres basques.

En aquesta ocasió, van ser les categores benjamí i aleví les que van poder gaudir d’uns dies de partits, reforçant així els valors de l’esport i la convivència plena de respecte i afecte que dóna el hockey. Els nostres nens i nenes van pernoctar a casa dels de l’escola del Jolaseta des de la nit de divendres, buscant d’aquesta forma establir vincles entre ells per ajudar-los en la formació esportiva, personal i generar llaços d’amistat.

Les activitats esportives es van desenvolupar des del matí de dissabte fins al matí de diumenge, en els quals un total de més de 100 nens i nenes van jugar partits molt disputats. Un cop acabada la matinal de partits, van poder estar junts per presenciar el partit de la 12a jornada de la Divisió d’Honor Masculina que enfrontava els primers equips dels dos clubs: RC Jolaseta – Atlètic DHM.

Foto de germanor entre els nens i nenes de l’Atlètic i del Jolaseta. (FOTO / RC Jolaseta)

 

Iniciatives com aquesta, que les dues parts van iniciar ja fa unes temporades, ajuden a la formació integral dels petits esportistes. Els nens van poder  conèixer la història del nostre esport en un altre territori i compartir vivències durant un cap de setmana molt intens a les instal·lacions de Neguri.