Skip to main content

El projecte Hockey4All és una petita associació de col·laboració amb el propòsit específic d’utilitzar l’esport, en particular mitjançant la pràctica de l’hoquei, per a animar als més menuts a ser més respectuosos amb els altres i amb les diferències. Al mateix temps, l’objectiu també és augmentar el nombre de nens i nenes amb o sense discapacitat mental per a tenir accés a la pràctica de l’activitat física regular programa d’integració, mitjançant la lluita contra la discriminació i la intolerància en l’esport.

Els partners d’aquest projecte són: Kahramanmaraş Sütçüimam University de Turquia, El municipi de Lousada, Associação Desportiva de Lousada Hockey – Portugal, European Hockey Federation i l’Atlètic Terrassa.

Aquest cap de setmana, del 2 al 4 de febrer, ha tingut lloc a l’Atlètic la segona reunió del al projecte europeu Erasmus+/Sport Hockey4all, que fa un any i mig que s’està implementant.

Vam rebre als nostres socis del projecte, al coordinador, la Universitat de Karamanmaraç (Turquia) així com als representants de l’Ajuntament de Lousada i del Lousada H.C. de Portugal, i de la Federació Europea de Hockey. Durant aquesta trobada, els vam mostrar les nostres activitats i instal·lacions, especialment l’Escola de Hockey i el seu funcionament. La jornada va culminar amb una productiva reunió d’avaluació, marcant un pas important cap al tancament del projecte, previst per a l’abril de 2024.