Coneix les nostres activitats dirigides

PROGRAMA ACTIVITATS DIRIGIDES 

Fes clic al quadre per veure-ho més gran

Coneix les nostres activitats dirigides!

Activitats de força i tonificació

Entrenament funcional

Intensitat: Mitja – Alta

Mètode d’entrenament que inclou exercicis i moviments, sobretot enfocats al treball de força, de forma que l’entrenament resulti útil a l’hora de treballar i preparar la musculatura per a les activitats dels dia a dia, millorant el rendiment esportiu i reduint el risc de lesions.

Tono funcional

Intensitat: Mitja – Alta

És la manera més ràpida de posar-se en forma, tonificar i millorar la teva figura. Les sessions de Tono consten d’exercicis coreografiats, molt dinàmics i acompanyats de música on  s’utilitzen peses i es treballa la força i la resistència com a base de l’entrenament.

HIIT

Intensitat: Alta

És un entrenament d’intervals d’alta intensitat realitzant exercicis funcionals  que engloben tot el cos. Els períodes de descans són més curts que els de treball i d’aquesta manera, fa que sigui una activitat d’alta intensitat i amb impacte.

S’ha convertit en una activitat molt popular, ja que al ser tan intensa, un cop finalitzat l’entrenament el nostre cos continuï consumint energia, cremant calories.

BOOMPA – Novetat!

Intensitat: Mitja – Alta

És una classe d’entrenament de força i resistència muscular on a través de la música i barres amb discs es realitzen una sèrie d’exercicis funcionals de tot el cos amb uns temps determinats. Es treballen els principals grups musculars de manera ordenada, dinàmica i divertida.

GAC

Intensitat: Mitja – Alta

Les classes de GAC prioritzen el treball de  tres grups musculars: glutis, abdominals i cames, treballant la força, resistència i la flexibilitat  com objectiu principal de la sessió.

S’ha convertit en una activitat molt popular, ja que al ser tan intensa, un cop finalitzat l’entrenament el nostre cos continuï consumint energia, cremant calories.

Crosslètic

Intensitat: Alta

És un sistema d’entrenament amb metodologia que es basa en moviments funcionals en constant variació i executats a alta intensitat. Treballa la teva potència, resistència, velocitat i agilitat.

Activitats cardiovasculars

Full body step

Intensitat: Mitja – Alta

Fent steps treballes la coordinació, amb treballs d’ascens i descens al banc, en combinació amb multitud de passos i rutines. La intensitat del treball varia segons l’alçada del banc i el ritme de la música.

Tot i així, també es fan exercicis per treballar la força de tots els grups musculars del cos.

RUMBLE – Novetat!

Intensitat: Alta

És una disciplina del fitness inspirada en les arts marcials que combina moviments de diferents estils com el karate, taekwondo, boxa i el Muay Thai.  En aquesta classe, realitzàrem una rutina d’exercicis d’alta intensitat que ens ajudarà a millorar la força, resistència i agilitat.

Zumba

Intensitat: Mitja – Alta

La zumba consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física específica.

 

Cycling

Intensitat: Alta

És un exercici aeròbic i cardiovascular sobre la bicicleta estàtica on es treballa principalment el tren inferior. Tot i que també ajuda a millar la força i la resistència muscular. Acompanyat de suport musical, on el tècnic va marcant el canvi d’intensitat al ritme de la música.

Virtual Cycling

Intensitat: Mitja – Alta

És un exercici aeròbic i cardiovascular sobre la bicicleta estàtica on es treballa principalment el tren inferior. Tot i que també ajuda a millar la força i la resistència muscular. Acompanyat de suport musical, on el tècnic virtual va marcant el canvi d’intensitat al ritme de la música.

 

BOOTCAMP – Novetat!

Intensitat: Alta

És una denominació anglesa que té origen en els camps d’entrenaments militars. Consisteix en la combinació d’exercicis cardiovasculars i de força durant un període de temps determinat, a altes intensitats i amb poc temps de descans entre exercicis.

És una activitat molt completa, dinàmica i divertida

Activitats cos-ment

Esquena sana

Intensitat: Baixa

Entrenament on es treballa la higiene postural amb exercicis d’equilibri, flexibilitat i enfortiment de la musculatura per prevenir possibles lesions derivades dels mals hàbits quotidians.

Ioga

Intensitat: Baixa

Aquesta mil·lenària disciplina, més que una pràctica és un estil de vida. És un dels millors sistemes de condicionament físic que existeix. El ioga sincronitza la respiració amb el moviment mitjançant la repetició de postures, millorant la flexibilitat, el to muscular, la postura corporal, la circulació sanguínia i l’equilibri psíquic i físic.

Nidra Ioga

Intensitat: Baixa

És una tècnica de meditació que prové de la practica tàntrica de Nyasa a la Índia. Encara que Yoga Nidra significa “Yoga del son psíquic” no té res a veure en quedar-se dormit. L’objectiu és aconseguir una relaxació profunda conscient.

 

Pilates

Intensitat: Baixa

És una activitat en grup enfocada al treball conscient integral del cos i la connexió entre el cos i la ment. Ofereix molts beneficis gràcies a què els exercicis combinen l’estirament, la tonificació, la contracció i el sosteniment de la postura de tot el cos. Assoleix un cos més sa i equilibrat.

FLOW – Novetat!

Intensitat: Mitja – Baixa

És una activitat que combina diferents estils o disciplines com el ioga, Pilates i el taitxí (com a escalfament). És un entrenament centrat en l’augment de força, flexibilitat i consciència corporal.

 

Activitats aquàtiques

Aquagym

Intensitat: Mitja

Treball de tonificació de tot el cos en el medi aquàtic. S’alterna l’exercici amb i sense material auxiliar com manuelles, xurros o pilotes. L’objectiu és obtenir la definició muscular de cada grup muscular

Natació – Tecnificació

Intensitat: Mitjana – Alta

Activitat dirigida a aquells nedadors que volen entrenar amb diferents estils, perfeccionar-los i amb sèries fraccionades. Es treballa amb volums de 1800 metres per sessió.

Aquatló

Intensitat: Mitja – Alta

Dirigit a nedadors experimentats que volen maximitzar el treball durant les seves sessions. Es treballaran en diferents sessions enfocades a la velocitat, càrrega i resistència aeròbica amb sessions d’alt volum, amb aproximadament 3000 metres per sessió.

Atlètic swim

Intensitat: Mitja – Baixa

Dirigit a tothom que vulgui practicar la natació amb una intensitat mitjana-baixa. Es tracta d’entrenaments amb sèries específiques (1400 metres per sessió) en grup amb la finalitat de millorar l’estat físic i passar-ho bé en grup.

Demana més informació

  Nom

  Cognoms

  Correu electrònic

  Telèfon

  Missatge

  Finalitats:Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació sobre el servei o àrea, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics, si marca la casella d'acceptació. Drets: Podeu retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades, i altres drets, dirigint-se a secretaria@athc.cat. Informació addicional: Política de privacitat.