Activitats infantils

Festes d’aniversari

Les instal·lacions i l’entorn del nostre Club són incomparables i qualsevol celebració serà un èxit rotund amb nosaltres. Tenim molta experiència i podrem assessorar-te en tot el que necessitis.

Pregunta al restaurant del club per aquest servei al 937 87 01 54.

També pots enviar un mail a mbarrachina@athc.cat

Escoles Esportives

L’Atlètic compta amb l’Escola de Hockey, l’Escola de Tennis, l’Escola de Pàdel i l’Escola de Natació per acompanyar a tots els nens/es en la seva iniciació esportiva.

En molts casos els nens i nenes poden fer ús de vàries de les escoles al mateix moment.

Ludoteca

Cada tarda, en horari de 18.30h a 20.30h, l’Atlètic obre l’Espai dels Groguets que és la ludoteca del club. Allà els infants poden passar la tarda acompanyats mentre fan activitats manuals, juguen i es diverteixen.

És un espai supervisat, gratuït pels socis i al costat de les sales d’activitats dirigides del club.

Campus Atlètic

Durant les vacances l’Atlètic s’omple de vida amb els nens i nenes del Campus. Sumant totes les estades, hi ha 10 setmanes de diversió i aventura al club mentre practiquen esport. Són uns espais on a través de l’esport i la natura els nostres nens i nenes poden gaudir de l’esport i les famílies poden conciliar les feines dels adults i les vacances escolars. Oferim un campus de Nadal, un per Setmana Santa, un campus a l’estiu i un al setembre abans de l’inici de l’escola.