Activitats per escoles

SORTIDA ESCOLAR “UN DIA A L’ATLÈTIC”

El Club ofereix a tots els centres escolars de Catalunya una activitat singular:

Descobrir el hockey herba a través dels nostres jugadors/es olímpics i de les nostres instal·lacions de primer nivell. Dins la mateixa activitat podran practicar el tennis i el pàdel.

Durant el dia podran també fer un agradable pícnic en plena natura i començar a adquirir uns hàbits de vida saludables basats en l’esport.

Tenim tot el necessari per convertir-nos en una sortida escolar enriquidora, saludable i molt divertida.

BATEIG DE HOCKEY + VISITA AL MNACTEC

L’activitat que oferim és la possibilitat de fer un bateig de hockey herba per gaudir d’aquest esport olímpic de gran tradició a Terrassa.

Els/les alumnes coneixeran i practicaran un esport tècnic, d’equip, amb un component d’habilitat i físicament exigent. Tot això amb monitors/res qualificats, amb el material adient i en unes instal·lacions de primeríssim nivell mundial.

A més, la visita guiada al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) permet treballar l’exposició permanent La Fàbrica Tèxtil o Enérgeia.

Més informació i preus a : https://mnactec.cat

  Demana informació

  Nom

  Cognoms

  Correu electrònic

  Telèfon

  Missatge

  Finalitats:Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació sobre el servei o àrea, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics, si marca la casella d'acceptació. Drets: Podeu retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades, i altres drets, dirigint-se a secretaria@athc.cat. Informació addicional: Política de privacitat.