Skip to main content

Afectacions a causa de la Final Four 

Coneix les afectacions pels dies 1 i 2 de maig a causa de la Final 4.

27 Abril, 2021. DAquest cap de setmana, l’Atlètic Terrassa acull la Final 4 de les lligues de Divisió d’Honor a Can Salas. Durant els dies 1 i 2 de maig es viuran partits de gran nivell i es decidiran els campions de lliga.

Les entrades estan exhaurides, però la Federació Espanyola ha obert una llista d’espera de cara als seients que es puguin alliberar de cara a diumenge. Aquestes entrades extres es podrien alliberar en funció dels resultats i us recomanem que estigueu atents a les informacions de la RFEH i del club. 

De totes maneres, aquest esdeveniment afectarà el dia a dia del club i per això aquí et recollim totes les afectacions que hi haurà a l’Atlètic.

RECOLLIDA D’ENTRADES

Els aficionats que tinguin l’entrada l’hauran de bescanviar per una polsera a la carpa que estarà situada davant del Pavelló. 

Un cop obtinguda la polsera, hi haurà dos accessos per accedir a la grada. El primer estarà situat a la Rotonda del Cinquantenari i el segon a l’alçada del pàrquing de bicicletes.

CAMP 1 – GRADA

El Josep Marquès, així com els seus accessos, la grada i espais propers estaran destinats ja a la Final 4. És important que totes les persones que hi assisteixin durant el cap de setmana respectin totes les mesures de seguretat sanitàries.

No es podrà menjar ni beure a la grada, caldrà dur la mascareta en tot moment, mantenir la distància de seguretat i evitar aglomeracions. En cas que alguna persona incompleixi de forma reiterada les mesures, podrà ser expulsada de la grada.

APARCAMENT

De cara al cap de setmana s’espera una afluència important de persones que se sumaran a les que ja hi pot haver un cap de setmana normal.

El pàrquing nord, el de la carretera de Castellar, no estarà disponible pels socis durant els dies 1 i 2 de maig i quedarà reservat per la Final 4. Caldrà accedir pel pàrquing sud, el de la carretera de Sabadell, sigui per veure el partit o per fer ús de les instal·lacions del club.

BAR – RESTAURANT

El Bar – Restaurant de l’Atlètic funcionarà amb normalitat, però els seus accessos es veuran afectats per la Final Four. L’accés per la part superior no estarà disponible i només es podrà accedir per la porta de l’Era.

De totes maneres, hi haurà un punt alternatiu de restauració ubicat a la Rotonda del Cinquantenari.