Skip to main content

Ja s’ha fet oficial la plantilla de l’Atlètic Divisió d’Honor Femení.

Per a la propera temporada Andreu Enrich comptarà amb el suport tècnic d’Albert Lis i Pol Vila i l’ajuda de Juli Paz. Pere Freixa i Jordi Callís seguirant com a delegat i fisioterapeuta, respectivament.

Com a noves incorporacions, destaquen la de la jove holandesa Sierou Frankema (23 anys), provinent del Laren, la portera Bea Derks, també holandesa i procedent del MOP i l’argentina Ivana Maziars. Per altra banda, les altes de les juveniles Paola Amat, Marina Matarrodona i Natàlia Fitó s’afegeixen a la de Marta Dorda, juvenil procedent de l’Iluro, i a la de Carlota Clotet, que torna al club després de passar quatre anys a l’equip de la Rider University, als Estats Units. Mireia Ribó, en principi portera suplent, i Ivet Honorato, procedent de l’equip de segona, tanquen la llista.

En l’apartat de baixes, pengen l’stick fins a tres jugadores: Georgina Tarrés, Jordina Lluch i Vinyet Figueras. Paulina Carrizo i Romina Lozzia tornen a Argentina i també són baixa Marta Llobet (Club Egara), Marina Folch (Royal Orée), Gemma Beltran (RHC Temse) i Laura Salat (RHC Temse), les tres últimes a la lliga belga.

Cristina Escudé s’incorporarà a l’equip a partir de la segona meitat de la temporada degut a un erasmus de 6 mesos a Holanda.