Skip to main content

L’ATHC de veterans aconsegueix la permanència a 1a del Campionat de Catalunya

Els nostres jugadors seguiran competint al màxim nivell català un any més.

8 Setembre, 2019. L’Atlètic de veterans ha complert l’objectiu de seguir un any més a la màxima categoria del Campionat de Catalunya. Ho ha aconseguit aquest cap de setmana passat al torneig que s’ha celebrat a les instal•lacions del Tarragona Padel Indoor, davant d’equips potents com el RC Polo, el La Salut, el CT Barcino i el CP Vilanova.
A primera ronda, l’equip que capitaneja Gustavo Oliva va caure contra el cap de sèrie número 1, el Polo, que s’acabaria proclamant campió del torneig. Però en els partits decisius per mantenir la categoria, l’Atlètic es va imposar amb contundència al Cercle Sabadellès que, juntament amb el Junior, ha perdut la categoria.

El nostre equip ha estat format pel capità Oliva a més de Kilian Bravo, Alfred de la Fuente, Carlos Gómez, Enric Guma, Miquel Carrillo, Xavi Fajula, Sebastià Broto, Marcelo Leyros, Jordi Martín, Jaume Berenguer, Dani Gutiérrez, Antonio Escobosa, Xavi Palau, Lluís Marco, Xavi Ribera, Jordi Serrano i Carlos Gunfaus. Aquests resultats són la demostració de la bona salut i qualitat que gaudeix la nostra base tècnica de jugadors i entrenadors de l’Escola, que estan al màxim nivell català.