Skip to main content

S’amplia l’oferta esportiva amb Minis i Baby Forctis

De cara a la pròxima temporada, s’incorporen dues categories noves per infants de 3 i 4 anys.

31 Juliol, 2020. Minis per Hockey i Baby Forctis per Tenis ja són una realitat. A partir d’aquest setembre, substituiran el CIE, que era la categoria destinada per nens i nenes entre 3 i 4 anys. A més, passaran a dependre de les seccions de hockey i tenis respectivament.

Aquestes noves categories permetran als més petits començar en la pràctica tant de hockey com de tenis a l’Atlètic. Els objectius són iniciar l’infant en l’esport, fomentar el treball en equip, utilitzar el joc com a mètode d’aprenentatge i treballar els valors.

Tant Minis com Baby Forctis estan obertes a socis i a no socis. Els horaris de hockey seran de 10 a 12 del matí cada dissabte. Pel que fa al tennis hi ha dues opcions, dissabte al matí, de 10:30 a 12:00, o entre setmana, els dimarts i els dijous de 18:30 a 19:30. El servei de ludoteca del club està inclòs pels esportistes d’aquestes categories.

L’inici de les activitats serà el dissabte 19 de setembre, el dia 15 de setembre en el cas del tenis entre setmana. Les inscripcions ja es poden fer a través de lOficina Virtual.

Recordeu per matricular cada nen o nena, cal iniciar sessió amb el seu usuari.