Skip to main content

 L’Atlètic DHM lluitarà per la vint-i-dosena lliga a casa

Després de guanyar la Lliga Regular, l’equip afronta el darrer repte de la temporada.

30 Abril, 2021. 12 mesos després de quedar-se sense títol a causa de la cancel·lació de la lliga degut a la pandèmia, l’Atlètic DHM lluitarà per la seva lliga número 22 a la Final Four que se celebrarà a casa. El rival a les semifinals serà el Reial Club de Polo de Barcelona.


Demà a les 2 del migdia, La Bandera tornarà a lluitar per estar a la final de la Final 4, cosa que no passava des de 2017. Aquell any, el guió era molt similar. A Can Salas i contra el Polo. El cap de setmana acabaria amb un nou títol a les vitrines de l’Atlètic després de vèncer a l’Egara. El públic, però serà a gran diferència, ja que hi haurà una limitació d’aforament del 50% i no hi podrà haver un Josep Marquès ple a rebentar com en les grans ocasions.

Celebració a la bassa l’any 2017.


El partit es presenta vibrant. L’Atlètic arriba líder després pràcticament tota una lliga sense perdre. Només una derrota al mes d’octubre al camp del Club de Campo, el segon classificat. Els precedents contra el Polo aquesta temporada són l’empat a 0 en la primera volta i la victòria per 3-2 a casa, amb remuntada groga als últims instants del partit. El Polo per la seva banda, arriba com a quart classificat amb 48 punts, set menys que l’Atlètic.


Xero Gasol podrà comptar pràcticament amb tots els seus jugadors, només amb la baixa de Pepe Cunill, que es va lesionar a la semifinal de l’Euro Hockey League celebrada el passat mes d’abril a Amsterdam. L’Atlètic DHM va acabar penjant-se la medalla de plata catalana de la història amb un equip 100% format a la casa.

I a les 4 de la tarda, arrencarà el partit on es coneixerà el possible rival de la final. Club de Campo, el segon classificat, s’enfrontarà contra l’Egara per un lloc a la gran final.


Mitja hora abans del partit, a les 13:30, la Secció de Hockey farà el seu homenatge als quatre jugadors que es van retirar la temporada passada: Oriol Peremiquel, Marc Pujal, Xavi Galí i Dani Malgosa. A ells s’hi unirà Jan Malgosa, un dels capitans del primer equip, que penjarà l’stick després d’aquesta Final Four.


Així doncs, una gran ocasió perquè l’Atlètic pugui de nou aixecar la copa i que en total en sumarien vint-i-dues, més que cap altre equip.