Skip to main content

L’Atlètic col·labora amb la UAB per estudiar la carrera dual dels esportistes

El projecte de recerca #HeDuCa estudia la relació d’esport i estudis.

19 Abril, 2021. L’Atlètic col·labora amb el projecte de recerca #HeDuCa, per la promoció de carreres duals saludables en l’esport.

Durant la setmana passada, investigadors del Grup d’Estudis en Psicologia de l’Esport de la UAB van realitzar uns qüestionaris als nostres jugadors de categories infantils, cadets i juvenils. Les preguntes tractaven sobre la carrera dual dels esportistes, sobre la interrelació entre esport i estudis. És la primera fase de l’estudi que posteriorment també entrevistarà a ex-esportistes, entrenadors, famílies.

Aquest projecte permetrà un diagnòstic dels nostres jugadors en l’àmbit de la compaginació dels estudis i l’esport i avaluar el paper dels entrenadors i les famílies. També ajudarà a identificar les competències i els beneficis que es desenvolupen de cara al futur laboral gràcies a les carreres duals.

Com a club estem molt satisfets de formar tàndem amb la UAB per tal de seguir millorant el balanç entre les carreres duals dels nostres joves esportistes. A més, els resultats d’aquest projecte ajudaran a conèixer millor el paper que han de jugar els staffs i les famílies per afavorir la formació dels jugadors.