Skip to main content

Terrassa, 10 de juliol de 2023 – L’Atlètic Terrassa, té el plaer d’anunciar la reincorporació del jugador Ignasi Torras al primer equip masculí de la Divisió d’Honor.

Ignasi Torras, conegut per la seva dilatada trajectòria a l’elit del hockey, torna a casa després d’haver competit deu temporades a la Divisió d’Honor amb l’Atlètic. Durant aquest període, ha demostrat un alt nivell de rendiment i ha contribuït de manera decisiva als èxits del club, aconseguint amb l’equip dos títols de Lliga i dues Copes del Rei.

El jugador també ha estat un actiu destacat en les seleccions catalanes i espanyoles, participant en diferents categories inferiors com sub14, sub16, sub18 i sub21. La seva excel·lència i dedicació l’han portat a disputar 30 partits amb la selecció espanyola absoluta, consolidant-se com un dels jugadors més destacats de la seva generació.

Amb una experiència de més de 12 anys en el món de l’hockey, tant com a jugador com a coordinador, Ignasi Torras és un gran valor afegit per a l’Atlètic Terrassa. El seu retorn al club desperta una gran expectació i entusiasme, esperem amb il·lusió veure’l de nou en acció i aportant el seu talent i professionalitat al primer equip masculí.

L’Atlètic Terrassa vol donar la benvinguda a Ignasi Torras i desitjar-li el màxim èxit en aquesta nova etapa de la seva carrera esportiva. El club confia plenament en les seves habilitats per continuar competint al més alt nivell i conquerir nous èxits.