Skip to main content

L’Atlètic DHM arrenca la temporada a Holanda

El Bloemendaal i el Den Bosch seran els dos primers rivals durant l’stage del primer equip.

25 Agost, 2021. El tret de sortida de la temporada de La Bandera no serà al Josep Marquès, sinó als Països Baixos. El Bloemendaal HC, que la temporada passada va guanyar la Hoofdklasse, la lliga holandesa, i la Euro Hockey League, ha convidat el primer equip de l’Atlètic als actes de celebració del doblet d’aquest cap de setmana.

Així doncs l’Atlètic serà el rival del partit que es jugarà diumenge 29 a les 15:30 contra el Bloemendaal, on es podrà reeditar la final de l’EHL que va disputar contra l’Atlètic amb públic. Aquell partit, en la primera final de l’EHL disputada per l’Atlètic va acabar 5 a 2 pels holandesos.

Amstelveen – Euro Hockey League Final4 2020-2021
Final: Atletic Terrassa HC – HC Bloemendaal
Photo: Marc Escude (left).
WORLDSPORTPICS COPYRIGHT FRANK UIJLENBROEK


Per completar el cap de setmana, el dia abans, el dissabte 28 l’Atlètic s’enfrontarà al Den Bosch a les 13:00. Aquest equip va ser el rival a les semifinals del play-off holandès després de quedar en quarta posició a la lliga regular. A més a les files d’aquest equip, es trobaran amb un vell conegut, Jair Van der Horst, que va disputar la temporada 18/19 a l’Atlètic.

L’expedició groga sortirà de Catalunya el dissabte a primera hora i retornarà el dilluns, després de sumar dos partits contra rivals d’altíssim nivell i una experiència més en equip. Posteriorment el pròxim objectiu serà el Campionat de Catalunya, amb el debut contra el Junior. La lliga espanyola començarà el 19 de setembre.