Skip to main content

Bons resultats de l’Atlètic al Màsters de Terrassa

Els nostres jugadors Clàudia Perea, Carlos Molero i la parella formada per Biel Canadell i Xavi Rovira es van proclamar campions de les seves categories.

10 Febrer, 2020. L’Atlètic ha tornat a firmar, novament, uns grans resultats al Màsters de Terrassa que va tenir lloc la setmana passada a les instal·lacions de Les Pedritxes. Clàudia Perea es va proclamar campiona de la categoria infantil femení i Carlos Molero de la cadet masculí. A més, la dupla formada per Biel Canadell i Xavi Rovira es va imposar en la categoria de dobles sènior.

Tot i així, al marge dels tres títols groc-i-negres, l’Atlètic va comptar amb 4 jugadors finalistes: Clara Roman, Àlex Escoda, Albert Macià i Álvaro Guillén, aquest últim amb la final encara per disputar. A destacar també els nostres jugadors que van ser semifinalistes: Clàudia Molero, Joan i Albert Bonavila, Laia Girbau i Norma Rovira.

Així doncs, els resultats en aquest Màsters afiancen el bon nivell del nostre tennis a la ciutat, un torneig rotatiu que canvia de seu a cada edició i que la temporada que ve es disputarà a les pistes del Club Egara.