Skip to main content

Els Campionats de Catalunya es decidiran a Can Salas

L’Atlètic DHM i el Vallès optaran a revalidar el títol a casa.

25 Agost, 2021. Torna el hockey i ho fa amb el Campionat de Catalunya. Aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida de la competició amb el debut de l’Atlètic Femení i el Vallès. L’Atlètic DHM ho farà la setmana vinent.

Aqui tens els partits dels nostres equips:

Després que l’any passat se celebressin les finals repartides entre Sant Cugat i Castelldefels, aquesta edició es decidirà completament a l’Atlètic. El diumenge 12 de setembre es viuran les 4 finals al Josep Marquès. Enguany, tant l’Atlètic DHM i el Vallès Esportiu podran revalidar el títol per segona vegada després dels doblets aconseguits el 2019 i el 2020.

12 de setembre: Josep Marquès

Final Divisió d’Honor Masculina B – 10:00

Final Divisió d’Honor Femenina B – 12:30

Final Divisió d’Honor Masculina A – 15:00

Final Divisió d’Honor Femenina A – 17:30

La gran novetat d’aquesta edició del Campionat serà que es podran seguir tots els partits en directe gràcies a les càmeres instal·lades als clubs catalans per part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Aquesta nova possibilitat és el resultat del projecte de digitalització de la UFEC, que ha implementat càmeres que funcionen amb intel·ligència artificial i que d’aquesta manera poden seguir el partit de forma autònoma al mateix moment que s’emet per streaming.

Els partits es podran seguir en directe pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Hockey. i al canal de Youtube de EsportPlusTV segons la programació estaberta per la Federació. En alguns camps es possible que el servei encara no estigui instal·lat i per tant no estigui disponible.