Skip to main content

Conclou el Campionat de Catalunya per equips de 3a Categoria

20 febrer, 2023. Un total de 116 equips van disputar el Campionat de Catalunya per Equips Absolut del 12 al 19 de febrer. Una competició que engloba de 2a a 6a categoria, i què s’ha celebrat en cincs clubs catalans i on participen equips de les quatre demarcacions de Catalunya.

El de 3a categoria ha tingut com a escenari l’Atlètic Terrassa Hockey Club on 34 conjunts (20 de femenins i 14 de masculins) han lluitat per aconseguir el trofeu.

En el cap de setmana de les finals, vam comptar amb la visita institucional del president de la Federació Catalana de Pàdel, Felip Ródenas, el qual ha fet la visita al Campionat de Catalunya junt amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, el regidor d’esports Miguel Àngel Moreno i el nostre president Josep Maria Biosca, la presidenta de la secció de pàdel, Carme Rico i el director de pàdel de l’Atlètic, Carlos Gunfaus.

Com a Club ens omple d’orgull la participació dels equips, i la molt bona atmosfera padelera que va esdevenir.

Finalment, es va fer entrega per part dels àrbitres, com a representants de la Federació Catalana de Pàdel, d’una placa a l’Atlètic, per haver sigut seu del torneig.

La Carme Rico i la regidora d’Urbanisme de Terrassa, Lluïsa Melgares, van fer entrega dels trofeus als campions i campiones. En categoria femenina van guanyar el SiEsports, en segon lloc, el CT Sabadell. En la categoria masculina el CT Sabadell esdevé campió i en segona posició el Cercle Sabadellès B.

Pel que fa a les altres categories que s’han jugat fora del club, en 2a categoria femenina disputada al Club Junior 1917, les de l’Atlètic, han baixat a 3a categoria en un partit molt disposat, el que esdevindrà que hi hagi dos equips de la casa a 3a categoria, el femení i el masculí, l’any vinent.

Els de 6a categoria van lluitar al Fibra Sports, van disputar dues rondes i van quedar eliminats. En el cas dels de 5a categoria es va jugar al Club Tenis Tarragona i a la repesca desafortunadament van perdre i baixar a 6a categoria.