Skip to main content

CAMPIONS DE LLIGA!

En una final d’infart, l’equip aixeca el vint-i-dosè títol i amplia el seu domini de lligues

8 Maig 2022. Cinc anys després, la Lliga torna cap a Can Salas per sumar un doblet històric. A semifinals, el primer equip va guanyar a l’Egara i en la final contra el Polo, s’ha decidit als shootouts, on Pol Cabré-Verdiell ha marcat el gol definitiu. D’aquesta manera, l’Atlètic aixeca la vint-i-dosena lliga i completa el seu tretzè doblet.

Un derbi a la semifinal
Atlètic i Egara es van tornar a veure les cares a la semifinal, tal com havia passat uns mesos abans a la Copa però amb una situació diferent pel que fa als ratllats. Amb una gran segona volta, havien aconseguit entrar a les posicions de Final Four amb molt bons resultats.
El partit va ser vibrant. Es van avançar els del Pla del Bon Aire per mitjà de Xavier Aguilar però ràpidament l’Atlètic ho va capgirar. Primer Marc Sallés d’stroke i després Santi Ibáñez amb un remat ajustat van posar el 2 a 1 al marcador.
La segona part va arrencar amb el tercer gol, en aquesta ocasió, de Jordi Bonastre que va desviar una centrada. Celebració amb el Còrner Groc però no s’havia acabat el partit.
L’Egara va forçar la màquina i es va arribar al 3 a 2, però l’Atlètic va saber patir i va obtenir el bitllet per la final.

Igual que a la Copa
A l’altra semifinal, com ja havia passat a la Copa del Rei el novembre, el guanyador va ser el Polo que guanyava als shootouts al Club de Campo. De nou, Atlètic i Polo a la final.
L’inici no podia ser millor. Pau Cunill va marcar un golàs per l’escaire des del penal corner al minut 2 de partit. Amb aquesta arrencada, l’Atlètic va dominar la primera part.
Ja a la segona part, de nou Pau Cunill va marcar de penal corner, però el Polo encara no havia dit la seva. Als últims instants, Ton Borràs primer i Marc Miralles, amb un penal pràcticament amb el temps acabat van portar el partit als shootouts.
Van caldre 18 shootouts per trencar una tanda de penals igualadíssima. En el disseté, Marc Calzada va impedir el gol del Polo i finalment, Pol Cabré-Verdiell va anotar el gol definitiu. Després, eufòria de jugadors, staff i el centenar de grocs que havia anat fins a Madrid per fer costat a l’equip.

Dos de dos
Els premis individuals van tenir un clar component groc, amb Jordi Bonastre com a MVP, Pau Cunill com a màxim golejador i Xavi Barutel com a jugador promesa.
Un cop entregats, els jugadors van rebre les medalles i Marc Sallés el títol de mans de Santiago Deó per segon cop aquesta temporada.
Juntament amb Roc Oliva, van ser els encarregats d’aixecar la vint-i-dosena lliga sota el cel de Madrid.