Skip to main content

Clara Pérez serà la nova portera de l’Atlètic DHF!

La portera tornarà a competir sota pals a la màxima categoria.

24 Maig, 2022. Amb l’ascens aconseguit ja fa setmanes i amb la lliga acabada el passat diumenge, l’equip ja coneix qui serà el relleu de Jessica Buchanan. Clara Pérez, de 20 anys, serà la nova portera del primer equip de l’Atlètic després d’una trajectòria única.

Formada al Línia 22, ràpidament va destacar com a portera i va participar en totes les seleccions inferiors, tant catalanes com espanyoles. L’estiu del 2018 va passar al Junior, on sent encara juvenil, va ser la portera titular a la Divisió d’Honor. Aquella temporada, va ser l’equip menys golejat de la lliga.

L’estiu del 2019, amb el combinat espanyol sub21 va guanyar l’Europeu amb una gran actuació a la tanda de shoot outs. Uns mesos més tard, debutaria amb l’Absoluta femenina amb tan sols 18 anys.

La temporada següent faria un canvi radical. El febrer de 2020 va decidir provar sort com a jugadora de camp i ha jugat les dues darreres temporades com a davantera al Línia 22 a Divisió d’Honor B, on va marcar 23 gols.

Ara, tornarà a posar-se sota pals amb l’Atlètic DHF. Des de fa setmanes ja estava preparant el seu retorn entrenant amb la sub21 espanyola com a portera i aquesta setmana s’incorporara també a la dinàmica del club aquesta setmana. 

Benvinguda Clara!