Skip to main content

Terrassa, 6 de juliol de 2023 – Ahir a la nit, l’Atlètic Terrassa va celebrar l’acte de cloenda de la temporada 22-23 en un esdeveniment especial, envoltat dels socis i sòcies que han estat el cor i l’ànima del club durant tot l’any. Aquesta temporada ha estat una combinació perfecta d’esport, valors i èxits, i aquest acte va servir per reconèixer i premiar tots aquells que han contribuït a fer gran el club.

Durant la cerimònia, es van lliurar diverses mencions al mèrit per a cada secció, reconeixent el compromís i la dedicació dels esportistes i tècnics destacats. Les mencions al mèrit van ser atorgades a Sally Kavtaradze i Sergio Granero de tennis, Montse Ribé i Montse Fernández de pàdel, Neus Marcet, Lluís Fortuny, Ivet Honorato i Xavi Guilà de hockey.

A més, es van atorgar premis especials a persones que han destacat pel seu suport i contribució al club. Maria Barba; que deixa el hockey, Fred de Bruijn; per la seva dedicació i mèrits a la natació, L’exregidor d’esports, Miguel Ángel Moreno; per la tasca feta envers el hockey a Terrassa i finalment al Jordi Galí per la seva dedicació professional durant tants anys; van ser els guardonats en aquesta categoria.

Els premis Vallhonrat, reconeixement a l’excel·lència esportiva i al compromís amb la institució, van ser atorgats a Xavier Ribera, Jordi Gelabert i Santi Ibáñez.

El premi Escuderia va ser concedit a l’associació Amics del Motor de Navarcles, en reconeixement de la relació amb l’Escuderia MATHC i en agraïment a la col·laboració en l’aturada tècnica a Navarcles del Ral·li de Motos Històriques de Terrassa.

En l’àmbit del tennis, Teresa Call va rebre el premi Raqueta de Plata, mentre que Jordi Martin va ser premiat amb la Pala de Plata en l’àmbit del pàdel.

D’altra banda, Xavi Torrent va ser distingit amb el premi Rusc per la seva trajectòria com antic cap de comunicació; Clara Pérez va rebre el premi Santi Morena i Carlota Freixa va ser guardonada amb el premi Oriol Freixa.

El club també va concedir Pergamins d’Honor a Ton Abad i Pere Prat, en reconeixement de la seva dedicació i suport continuat.

Els socis i sòcies amb 50 anys d’associació van ser homenatjats amb el Diploma d’Honor 50 anys de soci, i en aquesta ocasió Pere López va ser el reconegut.

Es va concedir el premi Cinquantenari a Josep Maria Pallarès i Fredi Pujal, per la seva llarga trajectòria i contribució a l’Atlètic Terrassa.

Finalment, l’Escut d’Or, màxim reconeixement del club, va ser concedit a Isaac Albert; l’extinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa per la seva dedicació exemplar i pel seu suport incondicional a tot el hockey terrassenc.

L’acte de cloenda de temporada de l’Atlètic Terrassa 22-23 va ser un moment especial on el president del Club, Josep Maria Biosca va aprofitar per tancar la vetllada amb el reconeixement dels èxits esportius i el compromís de tots els implicats en el club. Amb aquesta celebració, es reafirma el compromís del club amb els seus valors i es posa de manifest la importància de la seva comunitat en el seu continu creixement i èxit.

FOTOS: https://drive.google.com/drive/folders/1X42XxFMOibIoB6-8sZdXBCoWXJmLF8WP?usp=share_link