Skip to main content

Com fer una col·laboració a la campanya de crowdfunding de l’Atlètic DHM?

Aquests són els passos que cal seguir per poder fer una donació a la campanya de crowdfunding de l’Atlètic DHM a canvi d’una recompensa:

 

Pas nº 1 : Entrar a la plataforma de Crowdfunding IRAUNA – www.irauna.com

Pas nº 2 : Seleccionar la campanya de l’Atlètic Terrassa.

Pas nº 3 : Mirar les recompenses que hi ha a la part dreta de la pàgina i seleccionar al seu gust.

Pas nº 4 : Una vegada seleccionada la seva opció preferida, la plataforma es dirigeix a una nova pàgina on apareixen les aportacions i on surt marcada amb un punt negre la que hem marcat prèviament. A la part baixa d’aquesta pàgina, apareix una pestanya de color verd on diu “Revise y realice el pago”. Feu clic sobre aquesta pestanya.

Pas nº 5 : Si és la primera vegada que fa una contribució en aquesta plataforma, li demanarà un mail i una contrassenya per poder-se donar d’alta i poder seguir amb el procés de l’aportació.

NOTA : la contrasenya ha de ser la que vostè vulgui i que pugui recordar per si alguna vegada vol tornar a fer una altra aportació. No ha de ser la contrasenya privada del seu mail.

Pas nº 6 : A partir d’aquí, ja és anar seguint les instruccions que us marquen les pestanyes verdes fins arribar al TPV de pagament.

Pas nº 7 : El pagament es realitza, com en totes les compres per internet, amb targeta de crèdit/dèbit. El TPV és de “La Caixa”.  Una vegada introduïdes les dades de la targeta de crèdit/dèbit, rebrà un missatge al mòbil amb un codi que ha d’introduir per finalitzar el pagament.

 

GRÀCIES A TOTHOM!