Skip to main content

Com seguir la Final 4 de l’EHL 2021?

Per primera vegada, l’EHL no tindrà públic a les grades, però es podrà seguir des de casa. 

30 Març 2021. Aquesta Setmana Santa els seguidors groc i negres no es podran desplaçar a Amsterdam per veure la Final 4 i animar a l’Atlètic. Serà una edició atípica, sense públic, però l’organització de la competició ha assegurat la possibilitat de veure els partits arreu del món. 

Pel que fa als partits de l’Atlètic, el canal Esport 3 oferirà els dos partits: la semifinal i el segon partit, per decidir la posició final. Es podran veure en directe per la web i l´app en HD. Pots descarregar l’app en aquest enllaç.

La semifinal contra l’Uhlenhorst es podrà veure en diferit el dissabte a partir de les 7:50 de la tarda, ja que el partit comença a les 6:45. La gran final o el partit pel 3r lloc, en funció del resultat de l’Atlètic contra els alemanys, sí que es podrà veure en directe

Pels amants del hockey que vulguin veure tots els partits de la Final 4 de la EHL, sigui masculina o femenina, la Federació Europea oferirà tots els partits a través de Eurohockey.Tv. Aquest accés a tots els partits de la màxima competició europea tindrà un cost de 9,99€.

D’altra banda, altres televisions del món oferiran els partits de la EHL: en el cas d’Holanda ho farà la cadena NOS, a Bèlgica, Eleven Sports, i a Austràlia, BeIn Sports.