Skip to main content

Compte enrere per la Copa del Rei & la Reina a Can Salas

Can Salas tornarà a ser seu de la competició cinc temporades després.

11 Novembre, 2019. La Copa del Rei i de la Reina tornarà a jugar-se a les instal·lacions de l’Atlètic cinc temporades més tard, després d’acollir l’edició del 2015. Aquest temporada la competició del KO es disputarà els dies 20, 21 i 22 de desembre.

L’edició de l’any 2015 va comptar amb un gran ambient festiu i social als voltants del Josep Marquès. Uns dies que van comptar amb els 16 millors equips masculins i femenins espanyols i un gran trànsit de persones que van venir a gaudir del millor hockey estatal. A més, la brillant organització es va culminar amb la victòria final de l’Atlètic DHM, que va aixecar el trofeu després de superar al RC Polo per shoot outs a la final.

Per tal d’organitzar un esdeveniment de gran magnitud, la comissió organitzativa de la Copa busca col·laboradors que vulguin posar el seu granet de sorra per a que aquells dies es converteixin en una gran festa del hockey i deixin el pavelló del nostre Club el més alt possible.

Tots aquells interessats i interessades en participar en l’organització de la competició, que inclou tant la vessant esportiva com la social, cal que completeu aquest formulari, que inclou el nom i cognom, correu electrònic, número de telèfon, les preferències sobre les àrees de col·laboració i la disponibilitat horària.