Skip to main content

Comunicat oficial de la RFEH

Se suspenen totes les competicions, no hi haurà ni campions ni campiones i tampoc hi haurà descensos, però si ascensos.

7 Maig, 2020. La RFEH ha fet públiques les mesures preses respecte a l’estat de les competicions de Divisió d’Honor Masculina i Femenina, la Divisió d’Honor ‘B’ i Primera Divisió Femenina:

  • Se suspenen totes les competicions.
  • No hi haurà campions ni campiones.
  • No hi haurà descensos, però si ascensos.
  • Les lligues de DHA passaran a ser de 12 equips la pròxima temporada.
  • L’Atlètic DHM es classificar pel KO8 de l’Euro Hockey League 2020-21 gràcies a la seva primera posició a la lliga regular. L’altra plaça l’ocuparà el RC Polo.
  • Les lligues de DHA de la pròxima temporada es decidiran amb una Final Four després de la fase regular, prescindint de quarts de final.

D’aquesta forma, els nostres quatre equips d’elit acaben una temporada amb un sabor agredolç:

L’Atlètic DHM acaba líder de la lliga regular, sots campió de la Copa del Rei, campió de Catalunya i campió de Catalunya de sala. Classificat pel KO8 de l’EHL 2020-21.

L’Atlètic DHF acaba vuitè de la Liga Iberdrola, quart a la Copa de la Reina i quart al campionat de Catalunya de sala.

El Vallès Esportiu, líder destacat de la DHB, no haurà pogut acabar la temporada aixecant el títol a falta de 7 jornades per disputar. Tot i així, s’ha acabat proclamant campió de Catalunya i ha fet bronze al campionat català de sala.

L’ATHC 1F ha acabat en l’onzena plaça de la Primera Divisió i seguirà per tercer any consecutiu a la categoria de plata.

Veure el comunicat oficial de la RFEH.