Skip to main content

Els millors equips de Hockey es donen cita a Madrid per a disputar la Copa del Rei i de la Reina. El Saló Institucional del Palau de Cibeles ha albergat el sorteig de la 106a Copa del Rei i 38a Copa de la Reina Iberdrola.

En el sorteig s’ha establert el quadre de competició en la competició masculina i femenina. En la primera, Atlètic Terrassa i RC Polo jugaran els primers quarts de final el divendres 24 a les 11.00H. Mentre que Club Egara i Júnior FC s’enfrontaran a les 13.00H. Els guanyadors d’aquests dos partits formaran la primera de les semifinals. En l’altra part del quadre, CD Terrassa i Club de Campo lluitaran per passar ronda el divendres a les 15.00H, mentre que Sanse Complutense i FC Barcelona ho faran a les 17.00H.

 

Quant a la competició femenina, a les 11.00H del divendres el partit serà entre el Sanse Complutense i el Reial Societat SS. El guanyador jugarà el dissabte amb l’equip vencedor de la trobada entre Júnior FC i Club de Campo (divendres a les 13.00H). D’altra banda, la segona semifinal sortirà del partit entre Atlètic Terrassa i Club Egara (divendres a les 15:00H) i de la trobada entre RC Polo i UD Taburiente (divendres a les 17.00H).