Skip to main content

David Moreno perd en la final de consolació del Campionat de Catalunya

El jugador de l’Atlètic va jugar el quadre de consolació en la seva primera participació al Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes.

23 Octubre, 2017. El jugador de tennis de l’Atlètic, David Moreno, va perdre en la final de consolació davant de Pablo Martínez (6/0 6/1) en la categoria individual masculí del Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes, que s’ha disputat aquest cap de setmana al CM Tennis Vall d’Hebron, sobre superfície Greenset.

Un mal primer partit als vuitens de final del torneig va condemnar a Moreno, que debutava en aquesta competició, a disputar els partits del quadre de consolació. No obstant la primera derrota contra Pau Martín (6/0 6/0), el tenista de la casa va refer-se el dia següent i va batre còmodament a Albert Faura, en la semifinal del quadre (6/2 6/1) sense el premi de poder vèncer també en la final.
El Campionat, que va acollir a 12 participants (els 4 caps de llista accedien directament a quarts), tenia a grans figures del tennis en cadira de rodes català, com el tricampió mundial júnior i actual número 19 del rànquing ITF, Martin de la Puente, així com els integrants de la Selecció Catalana que van obtenir el Sots-Campionat d’Espanya fa uns dies: Quico Tur, Francesc Prat i José Coronado. Precisament el tenista gallec, Martín de la Puente, va ser el guanyador de l’individual masculí del campionat, que celebrava enguany la seva 17a edició.

David Moreno durant el torneig, amb el seu entrenador Xavi Fernández. (FOTO / X.Fernández)