Skip to main content

David Valeriano, nou director general de l’Atlètic

Valeriano s’incorpora al capdavant de Can Salas després de vint-i-un anys de gerència al CT Tarragona.

24 Febrer, 2020. David Valeriano Torres (Sabadell; 11 de novembre de 1971), ja s’ha incoporat aquesta setmana a les instal·lacions de Can Salas com a nou director general de l’Atlètic. Ho fa després de deixar enrere ni més ni menys que vint-i-un anys de gerència al capdavant del Club Tennis Tarragona.

Vinc amb moltes ganes i il·lusió; sé que aquest és un Club gran i amb molt potencial“, diu Valeriano, que aquests dies està començant a absorbir tota la informació sobre la nostra entitat i “amb ganes de començar a fer coses“. Valeriano, procedent del món del tennis, reconeix que “és un repte empapar-me del tema hockey, que és la raó de ser d’aquest Club” i que, gràcies a la seva experiència, podrà “recolzar les seccions de tennis i pàdel amb una visió més propera“.

El nou gerent de l’Atlètic compta amb una gran trajectòria de gestió esportiva a les seves esquenes: ha estat al capdavant del CT Tarragona des de l’any 1999 on hi ha fet una gran tasca d’inversions i de remodelació, portant el club a la primera plana del tennis català. També ha estat organitzador de grans tornejos com les eliminatòries de la Fed Cup Femenina, diversos Challengers, tornejos ITF júniors, Campionats d’Espanya absoluts de 1a categoria i es va fer càrrec de la disciplina de tennis als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. Acadèmicament, Valeriano te estudis en Administració i Direcció d’Empreses i compta amb un màster en Direcció i Gestió d’Empreses Esportives.

Tot i néixer a Sabadell, en David va viure gran part de la seva infància i adolescència entre Valls i la residència de Joaquín Blume, a Madrid. Al CAR de la Blume hi va passar 5 anys de la seva vida becat per la RFET i posteriorment va arribar a dedicar-se al tennis professionalment, assolint la posició 36 del rànquing ATP a Espanya. Titolat com a entrenador i àrbitre nacionals, també ha dedicat gran part de la seva carrera esportiva a entrenar jugadors i jugadores de diversos clubs catalans. Actualment, tot i no competir com a professional, no ha penjat pas la raqueta i a partir d’ara s’incorporarà als equips de l’Atlètic.

En última instància, només ens queda agrair a l’Oriol Cortada tota la feina feta al llarg dels últims 5 anys a Can Salas, desitjar-li el millor en els seus nous reptes, i donar la benvinguda al nou director general de l’Atlètic, David Valeriano.