Skip to main content

Desfilada dels nostres equips femenins sobre la gespa del Josep Marquès per celebrar el seu cinquantenari

Unes 250 jugadores van participar a l’acte i també es va rendre homenatge a les representants d’aquell històric primer equip femení de l’any 1969.

19 Novembre, 2019. El passat dissabte la gespa del Josep Marquès va ser testimoni d’un dels principals homenatges al cinquanteari del hockey femení groc-i-negre. Aquest va consistir en una gran desfilada de tots els equips de la línia femenina del nostre hockey, des de les jugadores d’iniciació fins a les de categoria sènior i de Hockey Plus. En total, van ser aproximadament 250 jugadores.

En aquest acte, els equips es van situar al centre del camp 1, tot formant un número 50 de color groc i van fer el passadís d’honor amb sticks a les representants del primer equip de veteranes de la història del Club, Milores Peremateu, Anna Maria Vilanova, Maria Dolors González i Pili Freixa, i a la plantilla de l’Atlètic DHF. A més, es va explicar el recorregut històric d’aquesta fita a casa nostra fins a dia d’avui, i es va clausurar la festa amb el llençament de globus groc-i-negres al cel, que va donar un tancament visual molt bonic a tot plegat. Després d’aquesta commemoració, es va celebrar un aperitiu popular. Dues d’aquestes representants d’aquest equip del 1969, es van encarregar de fer el sac d’honor simbòlic en el posterior partit de la Liga Iberdrola que enfrontava l’Atlètic i el CD Terrassa.

Als actes d’homenatge hi van assistir el president de l’Atlètic, Josep Maria Biosca, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella, la presidenta del CD Terrassa, Lídia Martí, i el vicepresident de la Federació Catalana de Hockey, Toni Amat. Els propers actes de celebració d’aquesta gran fita seran durant la celebració de la Copa del Rei i de la Reina, que tindrà lloc el dies 20, 21 i 22 de desembre a Can Salas.