Skip to main content

Dos premis groc-i-negres a la Nit de l’Esportista de Terrassa 2019

L’organització de la Copa del Rei i de la Reina i l’Atlètic Heura es van endur el guardó de les seves respectives categories.

9 Març, 2020. L’Atlètic es va endur el passat divendres dos premis a la Nit de l’Esportista de Terrassa 2019, que premia totes aquelles figures del món de l’esport terrassenc de forma anual. Un dels premis va recaure sobre la Copa del Rei i de la Reina, celebrada a casa nostra els dies 20, 21 i 22 de desembre, com a millor organització d’esdeveniments esportius. L’altre va ser per l’Atlètic Heura, com a millor equip d’esport adaptat per persones amb discapacitat intel·lectual.

Tot i aconseguir el premi en aquestes dues categories, l’Atlètic també ha estat present en d’altres: Josep Mª Biosca ha estat finalista a la distinció de millor dirigent esportiu de l’any, Sergi Enrique a la de millor esportista de la ciutat, Fred de Bruijn com a esportista màster, Kim Rovira per la seva dedicació al món del tennis i MOVENTIA a la de suport i col·laboració econòmica al món de l’esport.

En definitiva, aquest any hem estat nominats a set guardons, tres mes que la temporada anterior, en la qual vam estar-ho en quatre. Des del Club volem agraïr i donar l’enhorabona, especialment, a la comissió organitzativa de la Copa, encapçalada per Franc Tormo, i a tot el grup de persones que fan possible els grans èxits de l’Atlètic Heura.