Skip to main content

Els valencians en categoria masculina i les barcelonines en categoria femenina s’emporten el Campionat d’Espanya MAPFRE Cadet per Equips 2023

 

4 Juliol, 2023. La Yellow Cup ha tornat per la porta gran, amb l’èxit de les darreres edicions.

El passat dilluns 26 de juny va arrencar amb la desfilada dels jugadors i jugadores i des de llavors i fins dissabte han mostrat el millor tenis cadet per equips a les pistes de Can Salas.

El guanyador en categoria masculina han estat el CT València després de superar al RCT Barcelona a la final per un resultat de 4 a 0. En categoria femenina el vencedor ha estat el RCT Barcelona en guanyar al cap de sèrie, CT Torrevieja, per 3 a 1 en el partit pel títol.

En les finals de consolació, el guanyador ha estat el Club Toledo en masculí, que ha derrotat a la final l’Sportocio per 3 a 1, i el RC Polo ha derrotat a la final per 3 a 2 el Santurzi en la categoria femenina.

Pel que fa a l’equips de l’Atlètic, en categoria masculina el sorteig va ser especialment complicat, ja que els va emparellar amb el CT València, l’equip que finalment va ser el guanyador. Un cop al quadre de consolació, van caure a vuitens contra el CDE Sportocios després de fer una gran primer ronda contra La Salut imposant-se per 4-0.