Skip to main content

El dilluns 6 de novembre tindrà lloc la Festa de Presentació dels equips de Terrassa

Hockey per Terrassa és qui l’organitza per segon any consecutiu; aquesta edició, amb més novetats.

26 Octubre, 2017. La Festa de Presentació dels equips de Divisió d’Honor i de Primera Divisió femenina i dels equips de la Lliga BBVA Hockey Plus de Terrassa es durà a terme el proper dilluns 6 de novembre al Centre Cultural.

L’esdeveniment, que es el segon any consecutiu que l’organitza Hockey per Terrassa, acollirà als primers equips del Club Egara, del CD Terrassa, del Línia 22 HC i de l’Atlètic Terrassa HC, a més del Fupar, el Prodis, L’Heura i l’Escola Fàtima. D’entre altres personalitats, hi assistirà l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart.

En l’edició d’enguany, es farà un breu resum en imatges, a mode d’homenatge, dels actes que s’han fet amb motiu del 25è aniversari dels JJOO de Barcelona’92 i es farà una menció especial d’agraïment a tots els voluntaris i voluntàries. L’acte també tindrà altres sorpreses com són dos sortejos amb regals de nivell, un espai dedicat a entrevistes i l’actuació del grup musical Coral Ohana per tancar l’esdeveniment.

L’acte començarà a les 19.30h i serà d’entrada gratuïta. Les entrades es poden recollir a qualsevol dels clubs de hockey terrassencs, a les fundacions Fupar, Prodis i L’Heura, a l’Escola Fàtima, a les botigues Flick i Reves i al mateix Centre Cultural.

 

Cartell oficial Festa de Presentació dels equips de hockey de Terrassa. (FOTO / Hockey per Terrassa)