Skip to main content

El pàdel dels Corporate Games 2019 es juga a l’Atlètic

Aquest cap de setmana les pistes de pàdel de Can Salas rebran prop de 200 parelles d’empreses d’arreu del món.

10 Setembre, 2019. Les pistes de pàdel de l’Atlètic seran seu aquest cap de setmana dels Corporate Games 2019, un esdeveniment internacional amb 30 anys d’experiència que busca establir el vincle entre el binomi empresa i esport. En aquests jocs esportius hi han participat més d’un milió de persones, més de mil empreses i han estat organitzats per les ciutats més importants del món. Enguany, la ciutat escollida per organitzar-los ha estat Terrassa. L’Atlètic rebrà únicament la disciplina de pàdel, i la resta d’esports (un total de 13), es duran a terme en altres punts del municipi.

Aíxi doncs, les pistes de Can Salas acolliran a un total de 200 parelles provinents de diferents punts del món, amb unes jornades intenses de pàdel. Aquestes seran divendres, de 16.00h a 22.00h, i dissabte, de 9.00h a 18.00h. És per aquest motiu, que no hi haurà disponibilitat de pistes en aquestes franges horàries de cara al soci.

Si voleu llegir més sobre els Corporate Games Terrassa 2019, podeu fer-ho a través del portal de l’Ajuntament de Terrassa o de la seva Web Oficial.