Skip to main content

El projecte europeu STICK obre els primers resultats a tots els esports

El pròxim dia 7 de febrer de 2019 tindrà lloc la jornada “Dissenyant un programa de mobilitat per a la carrera dual d’esportistes d’alta dedicació (acadèmic/esportiu): Un Erasmus Fet a Mida” per a compartir els resultats del projecte amb representants de tots els esports.

21 Gener, 2018. El ja conegut Projecte STICK, finançat pel programa Erasmus+ Sport de la Comissió Europea, ha estat treballant fins a dia d’avui en el disseny de l’esquema de mobilitat específic per a estudiants esportistes d’alta dedicació (High Dedication Athletes) que els ha de permetre compaginar alhora una mobilitat tant acadèmica com esportiva.

Durant aquest darrer any, el consorci europeu del projecte STICK ha estat treballant per mirar de detectar i adaptar les necessitats específiques del hockey als requeriments del programa acadèmic de mobilitat Erasmus. Això ha permès dissenyar un programa pilot des de diferents perspectives: dels estudiants i esportistes, dels clubs, de les universitats, etc.

 

No obstant això, el principal objectiu del projecte és l’aplicació dels resultats al màxim nombre d’esports possibles. És per això que, seguint amb el pla de treball establert, es durà a terme a Barcelona la Jornada “Dissenyant un programa de mobilitat per a la carrera dual d’esportistes d’alta dedicació (acadèmic/esportiu): Un Erasmus Fet a Mida”, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Atlètic Terrassa Hockey Club, on hi estan convidats representants de tots els esports. La jornada té com a objectiu analitzar si els resultats inicials del projecte són adaptables a les realitats de la resta d’esports.

L’esdeveniment és obert a tothom i tindrà cabuda el pròxim dia 7 de febrer a les sis de la tarda al Museu Melcior Colet de Barcelona i comptarà amb la presència del Secretari General de l’Esport, el Sr. Gerard Figueras.

 

Per motius d’aforament, es prega confirmació d’assistència a través de la web del projecte abans del  4 de febrer (entrar a esdeveniments/ detalls/ inscripció). Per a qualsevol aclariment podeu contactar via mail a stick@athc.cat.