Skip to main content

El RCT Barcelona i el CA Montemar, campions de la Yellow Cup!

Els barcelonins en categoria masculina i les alacantines en categoria femenina s’emporten el Campionat d’Espanya MAPFRE Cadet per Equips.

3 Juliol, 2021. La Yellow Cup ha tornat per la porta gran. Després que no es pogués celebrar durant la temporada anterior, aquest any ha tornat a ser l’èxit que venia sent després de les darreres edicions.

El passat dilluns 28 de juny va arrencar amb la desfilada dels jugadors i des de llavors i fins dissabte han mostrat el millor tenis cadet a les pistes de Can Salas.

El guanyador en categoria masculina han estat el RCT Barcelona després de superar al CT Chamartín a la final. En categoria femenina el vencedor ha estat el CA Montemar al guanyar al UE TenisSpain en el partit pel títol.En les finals de consolació, el guanyador ha estat el CT Barcino en masculí i el RCT Barcelona en femení.

Pel que fa als equips de l’Atlètic, en categoria masculina el sorteig va ser especialment complicat, ja que els va emparellar amb el CDT Playas de Getxo, un dels caps de sèrie. Un cop al quadre de consolació, van caure a vuitens contra CT de La Salut. En categoria femenina, el CD Almeria va superar a l’equip groc i negre a primera ronda i al quadre de consolació, l’Atlètic va caure a quarts de final contra el CD Pinter Tennispoint.Agrair el bon joc a tots els participants i la presència de tots els assistents.